2 Ιανουαρίου 2007


New Year Resolution: Blog More



Από τη σειρά "του Κτηνοτρόφου" του μοναδικού Σπύρου Δερβενιώτη

Ευτυχισμένο το 2007!

Ανάμεσα σε δώρα, πονοκεφάλους λόγο ποτού, δυσπεψίες και πολυπρόσωπες οικογενειακές μαζώξεις, η πρωτοχρονιά είθισται επίσης να φέρνει στόχους (αγγλιστί "resolutions") για το νέο έτος.

Η δική μου λίστα στόχων θα μπορούσε να χωριστεί σε δύο κατηγορίες: Στα "all time classics" και στα "new entries".

Ίσως αποκαλύψω σε επόμενο ποστ κάποιους από τους υπόλοιπους στόχους μου (αν και σιγά την πρωτοτυπία τους....). Εδώ θα αναφερθώ σε ένα new entry: Να κρατήσω συστηματικά ιστολόγιο.

Ορίστε, λοιπόν, το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, με την ελπίδα το συγκεκριμένο resolution να μην έχει την κατάληξη των αποφάσεων για δίαιτα, γυμναστική κλπ.("έλα μωρέ, από Δευτέρα...") αλλά, αντίθετα, ότι θα σταματήσω να γράφω μόνο όταν πάψω να βρίσκω θέματα ή όταν συνειδητοποιήσω οριστικά ότι οι επισκέπτες του blog θα γίνουν περισσότεροι από 0 (μηδέν) μόνο αν αρχίσει να με διαβάζει η μαμά μου...

Τι θα γράφει λοιπόν η Κεραμιδόγατα στο ιστολόγιό της; Αγνοώντας επιδεικτικά τους συμβούλους marketing που επιμένουν ότι πρέπει να επικεντρωθεί σε ένα θέμα και να εμβαθύνει σε αυτό, η Κεραμιδόγατα θα γράφει όσα της έρχονται στο μυαλό κατά τις τσάρκες της στα κεραμίδια. (Καμιά φορά η θέα από ψηλά βοηθάει να βλέπεις τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία.)

Καλή χρονιά λοιπόν σε όλους τους περιπατητές των κεραμιδιών και των ιστολογίων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: